Sunday, 29 July 2012

Setelah Sekian Lama...~

Assalamualaikum WBT.......
Hello....Hello......Salam Sayang buat semua....

       Terasa sangat lama x meng'hupdate' blog yg dirindui ni...hmmm.... 'berukband' ni slow giler...  Tu pasal lablog ni x ber'hupdate' setelah sekian lama bercuti...hehehe
Tapi malam td tetibe kuar sumting kat pop-up connection maxis.... Charge setiap bulan akan naik drpd rate biasa.... Line pun da laju lebih dari kelembapan biasa...hehehe

    Ketepikan kisah 'berukband' tu, kite masuk citer bru..hehe.. Semua tau yg kye ngah bercuti semester bukan...?? Xtau xpe, meh nak bgtau...hehehe
Terasa bosan berada dirumah hanya kerana terlampau santai tanpa berbuat apa2 hanya menunggu masa masak utk berbuka puasa..... hah, sebelum tu kye nak ucap SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK kepada semua shbt2 kye di luar sana....Semoga beroleh keberkatan & rahmat di bulan yang mulia ni...Aminn....

Sepanjang cuti ni, dah lebih 10 movie yg kye tengok okies....haha...sume nye best2 belaka...maklumlah x pernah tengok movie Melayu secara berterusan mcm ni...hahaha


       






           1. Biar Mimpi Sampai Ke Bintang
        2. Hoore! Hoore!
        3. Aku Ada, Kau Ada ??
        4. Rempit Tertipu
            5. Mael Lambung
        6. Nongkrong
        7. Janda-janda Ku Gangster
        8. Gerimis Mengundang
        9. Jiwa Taiko
       10. Love Nora, XOXO
       11. Bohsia 2, Jalan Kembali

hah, tu adalah list movie yg kye da tengok sepanjang cuti yg masih blum2 habis ni....hehehe
Try la korang tengok plak ye...ade ke yg memenuhi citarasa movie Melayu korang....hanya korang je yang tahu...=)

No comments:

Post a Comment

Anda Mungkin Berminat